zaterdag 4 oktober 2014

Lockpick gun gebruiken

Tal van websites bieden lock pick guns te koop aan, maar het is moeilijk om te vertellen in de advertenties of een lock pick gun de moeite waard is. Er zijn problemen in het gebruik dat niet in de reclameboodschappen genoemd word. Hier is wat eerlijke informatie over de verdiensten, nadelen, mogelijkheden en het nut van een lockpick gun.

Lock pick guns werken door het creëren van een sterke invloed binnen een cilinderslot. Wanneer deze sloten in rust zijn,staan de pinnen stil op de shearline. Als u de juiste sleutel in het slot duwt gaan de bovenste pinnen in de houder, waardoor de shear lijn weg is. Een lock pick gun stuitert de pinnen omhoog alsof de originele sleutel is ingevoegd. Een geharde stalen naald schiet de pinnen van de bodem. De top pinnen rusten op onderste en de impact word aan hen overgedragen. Veren in de pin kamers duwen de top pinnen naar beneden, maar de weerstand is vrij zwak. Na tig keer stuiteren is er meestal een moment waarop de shear lijn vrij vóór de veren boven kunnen hebben geduwd naar hun rustposities. Op dit moment kan het slot geopend worden.

Een lock pick gun werkt niet op wafer tumbler sloten, die niet beschikken over boven en onderkant pinnen. Een persoon kan soms een slot openen met een klik van de pick gun, maar alleen wanneer de pick naald wordt gebruikt om het slot op gebruikelijke wijze te openen. Lock pick guns gemakkelijk vernietigen wafer sloten, zodat ze niet te gebruiken op wafer sloten. Stiftvergrendelingen worden voornamelijk gevonden in de binnenkant van deursloten en wafer tumblers zijn voornamelijk te vinden in auto's. Een lockpick gun bereikt soms wat conventionele lock picks niet kunnen. Sommige soorten pick resistente pinnen (spoel, paddenstoel en gekartelde) tarten elke lockpicking techniek, een pick gun slaagt er wel in deze te openen.

Sporen van gebruik

Met behulp van een lockpick gun vereiste precisie, een delicate aanraking en uitstekende timing is elk slot te kraken. De praktijk is zeker aan de sluizen u werkt met vernietigen, dus wees gewaarschuwd. Lockpick guns moeten niet worden beschouwd als een niet destructieve binnenkomst. Stiftvergrendelingen zijn gemaakt van messing en de onderste pennen zijn puntig. Zeer weinig slijtage treed op wanneer een koperen sleutel wordt gebruikt in een slot, maar de scherpe rand van de naald van een lock picking gun in de pen laat sporen achter. Vaak doet een pick gun er 10 of 15 keer over om een slot te openen en deze deuken blijven achter op het interne mechanisme. Als het slot te vervormd wordt functioneert het zelfs niet meer goed. Het zal moeilijk zijn om de sleutel in en uit het slot te krijgen en het slot kan ophouden te functioneren. Het is dus aan te raden deze techniek niet te gebruiken op je eigen deurslot, maar een goedkoop cilinderslot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten